Endnu en aften blev tilbragt på Restaurant Maven, som er blevet lidt af en yndlingsrestaurant. Det er ikke kun fordi, Rasmus arbejder der. Atmosfæren, menneskene og ikke mindst maden er fantastisk. Man føler sig altid velkommen og ingen spørgsmål til tjenere eller kokke er dumme spørgsmål. Og folk der kender mig ved, at jeg til tider stiller ret dumme spørgsmål.
Jeg mødtes med Rasmus udenfor, da han havde fået fri. Vi sad og fik lidt vin, inden vi fik serveret østers med vinaigrette. Jeg er stadig lidt skræmt af synet af østers men må indrømme, at jeg bliver positivt overrasket over dem hver gang.
Efter østers fik vi hver en tallerken med lækre jomfruhummere med en god, hjemmelavet aioli.
Efter det gode måltid gik vi ned i køkkenet og takkede for maden. Rasmus skulle prøvesmage nogle øl sammen med køkkenchefen, så mens han gjorde det, så jeg mit stik til at snuse lidt rundt i køkkenet. Her blev der blandt andet lavet rugbrød i store mængder.
Og så var jeg så heldig at få en lille dessert. På under to minutter lavet køkkenchefen en dessert af bær, citronsorbet og marengs.
Efter den forfriskende dessert tog jeg videre på opdagelse i køkkenet, hvor de dygtige kokke var i gang med at lave og dekorere nogle lækre retter.
Daniel Letz laks med peberrodscreme og friske urter |
Ost med kvædekompot |
Flot dekoreret koldskål |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar