onsdag den 15. august 2012
Croutons á la Italia
Min søde veninde Camilla har været så sød at købe gaver med hjem fra hendes ferie i Italien :o) I den lille "goodie bag" hun forærede mig lå en dejlig creme, en smart form for citronpresser og til sidst en lækker krydderiblanding, der dufter af det italienske køkken. Blandingen indeholder blandt andet timian, basilikum og oregano. Det dufter faktisk af pizza.
Jeg havde forleden aften lavet en tomatsuppe, efter jeg i flere dage havde haft en enorm lyst til tomater. Jeg syntes, min tomatsuppe så lidt kedelig ud, og da jeg ikke kunne komme små suppehorn i suppen, besluttede jeg mig for at lave croutoner. Til croutonerne brugte jeg det glutenfrie brød fra Finax.
Fremgangsmåden var egentlig ret simple. Jeg startede med at skære brødet i tern. Herefter kom jeg en stor skvat olie og krydderiblanding i en lille skål, hvor jeg vendte brødternene, til de havde suget alt olien. Ternene kom jeg på en bradepande og bagte dem i ovnen i 5-10 min på 175 grader. Virkelig lækre croutoner!!
Etiketter:
Bagværk,
Glutenfri,
Laktosefri,
Middag,
Suppe
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar