mandag den 14. maj 2012

Tre retters middag



Rasmus og jeg skulle have været ude og spise en tre retters middag i lørdags, men vi besluttede os i stedet for at lave den selv. Til forret fik vi Bresaola med melon og mynte. Til hovedret fik vi thaimarineret kulmule med rødebedesalat med en tahin dressing, jeg fik opskriften på fra min kollega. Til dessert lavede vi den LÆKRESTE dessert, jeg længe har smagt! Vi lavede en rabarbartrifli med brændte mandler i stedet for makroner (opskriften kommer senere).


Thaimarinade til fisken:

1 lime
1 spsk olie
2 spsk soya
1/2 bundt forårsløg
1/4 chili
1 fed hvidløg
2 cm ingefær



Hak alle ingredienserne og dyp fiskestykkerne i marinaden og steg dem på en pande.

Dressing til rødbedesalaten:

Saften fra en citron
2-3 spsk Tahin
1 fed hvidløg
Salt og peber
Vand til at fortynde dressingen



Her er lidt billeder af festmåltidet:

Forretten

Brugte min spirali til rødbedesalaten

Den flotte rødbedesalat



Rasmus fik lov til at dekorere hovedretten :o)

De lækre desserter :o)



Ingen kommentarer:

Send en kommentar