De sidste par weekender har været hektiske, og jeg må indrømme, at behovet for en hjemmeweekend har været stor. Men den fik jeg heldigvis sidste weekend. Fredag aften blev brugt sammen med Rasmus, hvor vi fik set en masse Vild med dans og spist en masse tacoskaller med fyld. Vi ville gerne lave noget alternativt fyld til tacoskallerne end det sædvanlige og kedelige salat med tørt oksekød til. Derfor lavede vi i stedet en grøntsagsblanding med hakket oksekød og rødvin. Dertil kom selvfølgelig salsa og hjemmelavet guacamole.
Til gryderetten brugte vi løg, hvidløg, porre, squash, chili og gulerødder.
Efter at have stegt grøntsagerne et stykke tid tilføjede vi kødet og røde bønner i chilisovs.
Til sidst tilføjede vi et lille skvat rødvin.
Guacamolen blev lavet af to avocadoer, et fed hvidløg, salt og soyayogurt.
Tacoskallerne går selvfølgelig i tusinde stykker, men smagen kan man ikke sige noget negativt om. Tacos smager bedst, når man sætter sit eget præg på retten :o)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar