Rasmus startede med at opvarme olivenolie (der har nok været 2-3 dl) i en gryde. Hakket hvidløg, skalotteløg og frisk salvie varmes op sammen med olien. Mens olien kølede af, gik Rasmus i gang med at skylle de økologiske perlebyg grundigt (stod lige af min glutenkur for én dag) og koge dem i ca. 20 minutter, hvor han derefter skyllede dem i koldt vand.
Han havde købt to torskefileter med skind på, som han stegte på panden ved lav temperatur. De skulle ikke vendes, hvilket også forklarer, hvorfor de skulle steges ved lav temperatur.
Mens torskefileterne stegte færdig, miksede Rasmus de færdige perlebyg med kapersfrugt, den afkølede olie og super gode cherrytomater, som han havde forberedt hjemmefra. De havde stået i ovnen i 2 timer med en god sjat olivenolie, hvidløg, rosmarin og frisk timian ved 65-85 grader.
Til sidst dekorerede Rasmus maden pænt på en tallerken med brøndkarse. Virkelig lækker ret!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar