søndag den 16. oktober 2011

Onsdagsmiddag


I onsdags fik jeg besøg af min veninde Henriette. Jeg havde inviteret hende over til kylling, salat og quinoasalat, og udover det skulle vi efter maden prøve at lave raw cake.

Det er første gang jeg har prøvet at lave quinoasalat. Quinoa minder meget om bulgur, og hvis man sagtens kan tåle gluten vil jeg anbefale at man bruger bulgur i stedet for quinoa. Quinoa er nemlig lidt mindre end bulgur, så derfor skal der rimelig meget quinoa til for at lave en stor portion. Det skal så også lige siges at det mætter rigtig godt, så man behøver ikke at lave en stor portion.
Her er opskriften på quinoasalat:

Ingredienser
60 g. quinoa (kan skiftes ud med bulgur)
1 1/4 dl vand
Forårsløg
3 store tomater
2 stænger blegselleri

Hak tomater, forårsløg og selleri i små tern. Steg dem på en pande.


Bring vand i kog i en gryde og kom herefter quinoa i gryden. Quinoa er færdig når der ikke er mere vand. Bland grøntsager med quinoa og brug det som tilbehør til kød og salat.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar