fredag den 26. oktober 2012

Igen et hit!


Den glutenfrie pizzamel fra REMA1000 er ikke bare billig. Den kan også bruges til det meste, har Rasmus og jeg, med stor fornøjelse, fundet ud af :o) Ikke kun pizza kan der komme ud af melet, men også brød, og det sidste nye: pirogger! Godt nok er melet ikke så nemt at arbejde med, hvilket resulterer i, at blandingen falder fra hinanden, men det går nok, når smagen er i top.

Til vores (lidt mislykkede) pirogger brugte vi en tomatsauce, kyllingestrimler, peberfrugt, brocolli og forårsløg. Vi prøvede at samle dem, så godt vi kunne, penslede dem med æg og bagte dem i ovnen i en halv times tid. Her er billeder af processen og resultatet:








Som sagt, det ser lidt rodet ud på bagepladen, men vi havde også meget bøvl med dejen. Men det gør heller ikke noget, når det i sidste ende er smagen, der er afgørende. God fredag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar