lørdag den 5. november 2011

Figenpålæg



Jeg har endelig fundet ud af at bage et glutenfrit brød, der smager nogenlunde som et almindeligt brød, men hvad skal jeg komme på det? Jeg må jo hverken få ost, tunsalat eller philadelphia på brødet, fordi der er laktose i det hele.
Jeg tumlede igen rundt nede i Netto og prøvede at finde noget pålæg til mit brød, men måtte erkende at det så rimelig sort ud, indtil jeg fandt ud af at jeg jo godt må få figenpålæg, da det laves på tørrede frugter. I stedet for at købe figenpålæg fra Cactus besluttede jeg mig for at researche lidt på internettet efter en opskrift på figenpålæg. Der findes mange forskellige, men jeg har valgt den simple opskrift for at undgå for meget sukker. Her er opskriften:

Figenpålæg

250 g tørrede figner
125 g svesker
50 g tørrede abrikoser (usvovlede)



Hæld kogende vand over de tørrede frugter og lad det stå en halv times tid. 



Hæld NÆSTEN alt vandet fra og blend det hele. Velbekomme!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar